• 端午假期国内游客超8900万人次 全域旅游见成效 2019-10-16
  • 蔡英文对台湾"贡献"大?台政客她爱给大家讲笑话 2019-10-16
  • 女神范的许晴坐高铁 脱下一只袜子当眼罩 2019-10-13
  • 穿上华服 你还能认出他们是那支“新铁军”吗? 2019-10-13
  • 冰岛队主帅辞职 未来不再执教国家队 2019-10-07
  • 拥有大智慧的中国古人就把“子”和“女”结合在一体,造出一个会意字“好”字。一直就用这个“好”的感觉结果去衡量其它任何生存环境中的万物万事所给人的感觉。 2019-10-07
  • iPhone搜索框原来这么强大 以前白用了iPhone搜索框原来这么强大-手机行情 2019-09-30
  • “手机党报进家庭”启动暨96166客户分端上线仪式 2019-09-30
  • 美媒称美国会要审查谷歌华为合作:中美数字冷战加剧 2019-09-23
  • 彼得·林姆伯格(Peter Limbourg) 2019-09-21
  • 罗源湾的博客—强国博客—人民网 2019-09-21
  • 特不靠谱先生言而无信,翻云覆雨小人,王八吃秤砣铁了心要与我朝为敌了。[福尔摩斯] 2019-09-19
  • 陕西国资经营公司来访省国资运营公司 2019-09-19
  • 首届上合组织国家电影节 “冷门”电影集中亮相 观众大饱眼福 2019-09-16
  • 传媒每周热闻第359期:第41次《中国互联网络发展状况统计报告》发布 新浪微博热搜下线整改 2019-09-15
  • 期末考试时间:2016-01-09至2016-01-10,请华师学员做好期末准备工作,并在考试当天把学费拿过来交!
        热门关键字: 统考  学士学位  机考  作业  简历  选课  新生  毕业 
    《大学英语精读(3)》英语阅读完形填空答案
    时间:2015-12-18 09:34:18  来源:麻章区教师进修学校  作者:&60度  联系管理:点击这里给我发消息  点击:

    nba太阳vs快船录播 www.91jjh.net Students can travel in the United States without spending too much money if they follow these suggestions.
    A travel agent can give you information on special economy fares for trains,buses and planes.Think about hiking or biking for a part of your trip,too.You’ll not only save money,but you’ll also see a lot more of the country.
    Some students may want to travel by car.Be sure to think about going with other students—many colleges have “ride boards” that list when and where other students plan to travel.Many radio stations provide the same sort of service—they announce who’s driving where,when,how many riders they will take and what the expenses will be.
    There are many inexpensive,older hotels near bus or train stations.Check your travel guide for names of the best.Many parts of the country also have youth hostels where young people can stay for only a few dollars a night.
    You don’t have to eat in restaurants all the time,but we don’t recommend a diet of candy and cola,either.You can usually get a healthy,cheap breakfast in a restaurant.If the weather is warm,you can buy food in supermarkets or at roadside stands and have a picnic for lunch.For dinner you can get the names of good,cheap restaurants from travel guides or friends.
    11.The passage tells students_____.
    a) how to make travel plans
    b) how to get help while traveling
    c) how to use less money while traveling
    d) how to choose hotels
    12.To see more of the country,you’d better travel_____.
    a) by plane
    b) by bus
    c) by train
    d) by bike
    13.If you want to share rides with others,you can get information_____.
    a) on the blackboards in classrooms
    b) from school administrators
    c) through certain radio programs
    d) from travel agents
    14.According to the passage,staying at youth hostels is_____.
    a) cheap
    b) convenient
    c) comfortable
    d) enjoyable
    15.To save money,you can_____.
    a) have more candy and cola
    b) invite your friends for a picnic]
    c) take some food with you
    d) eat in restaurants sometimes


    11.由Students can travel in the United States without spending too much money if they follow these suggestions.
    知c) 正确
    12.由Think about hiking or biking for a part of your trip,too.You’ll not only save money,but you’ll also see a lot more of the country.
    知d)正确
    13.由Many radio stations provide the same sort of service—they announce who’s driving where,when,how many riders they will take and what the expenses will be.
    知c) 正确
    14.由Many parts of the country also have youth hostels where young people can stay for only a few dollars a night
    知a) 正确
    15.由 You can usually get a healthy,cheap breakfast in a restaurant.If the weather is warm,you can buy food in supermarkets or at roadside stands and have a picnic for lunch.
    知d)正确

     


    No man can change the weather.Nobody can control the weather.But if people read correctly the signs around,they can tell __1__ the weather will be like the following day or two.For many centuries people have studied the weather and tries
    完形填空
    No man can change the weather.Nobody can control the weather.But if people read correctly the signs around,they can tell __1__ the weather will be like the following day or two.
    For many centuries people have studied the weather and tries to __2__ weather forecasting.Sometimes distant objects __3__ hills and tall trees don’t seem to be very clear.This is a __4__ of much water vapor in the __5__ and therefore rain will probably come.
    If some birds fly high,fine weather is coming,but if they fly near the ground,rainy or stormy weather is __6__ the way.It is probably because of the insects which they are hunting __7__ they fly very low.
    If a fog appears in the morning just about sunrise,then the day will be warm.Instead,if a fog appears in the evening,the next day will bring wet __8__.If the sunset is mostly red in color,then the following day will be fine.If a rainbow appears in the morning,rainy weather will probably come.
    Most of the __9__ sayings have been made by people who have used their __10__ and brains to make weather forecasting.
    1、A、that B、which C、what D、how
    2、A、pick B、make C、carry D、send
    3、A、as well B、and C、as well as D、such as
    4、A、sight B、sign C、mark D、shape
    5、A、air B、sky C、heaven D、earth
    6、A、by B、in C、for D、on
    7、A、that B、which C、where D、when
    8、A、day B、weather C、hour D、time
    9、A、above B、below C、important D、interesting
    10、A、ears B、hands C、eyes D、legs

    1.C
    2.C
    3.D
    4.B
    5.B
    6.D
    7.D
    8.A
    9.A
    10.B


    If there is any single factor that makes for success in living,it is the ability to profit by defeat.Every success I know has been achieved because the person was able to analyze defeat and actually profit by it in his next undertaking.Confuse defeat
    If there is any single factor that makes for success in living,it is the ability to profit by defeat.Every success I know has been achieved because the person was able to analyze defeat and actually profit by it in his next undertaking.Confuse defeat with failure,and you are doomed indeed to failure,for it isn’t defeat that makes you fail:it is your own refusal to see in defeat the guide and encouragement to success.
    Defeats are nothing to be ashamed of.They are routine incidents in the life of every man who achieves success.But defeat is a dead loss unless you do face it without feeling ashamed,analyze it and learn why you failed.Defeat,in other words,can help to cure its own cause.Not only does defeat prepare us for success,but nothing else can arouse within us such a compelling desire to succeed.If you let a baby grasp a rod and try to pull it away,he will cling more and more tightly until his whole weight is suspended.It is this same reaction that should give you new and greater strength every time you are defeated.If you fully use the power which defeat gives,you can accompli**h it far more than what you are capable of.
    6.The author __________.
    A.orders you to analyze defeat
    B.wants you to face defeat
    C.advises you to let a baby grasp a rod
    D.warns you not to confuse defeat with fail
    7.Defeat is valuable __________.
    A.because it is a factor
    B.because it isn’t defeat that makes you fail
    C.because it provides the guide and encouragement to success
    D.because it is not a thing to be ashamed of
    8.What does the author know?___________.
    A.He knows every success in life
    B.He knows the factor making for success
    C.He knows every man who is able to analyze defeat
    D.He knows the life of every man
    9.The person who was able to analyze the defeat is likely ___________.
    A.to be a successor
    B.to face it with feeling ashamed
    C.to achieve success
    D.to be ashamed of it
    10.What does the author advise one to do with the power which defeat gives?One should _____.
    A.explore it
    B.explain it
    C.let a baby grasp a rod
    D.learn it

    DCBCA

    In many stories on TV and in science-fiction books, men travel to faraway stars. They have quick, easy journeys. But so far, men have been able to reach only the earth’s own moon. Suppose a man wanted to reach a
    英语阅读理解题
    阅读理解题
    In many stories on TV and in science-fiction books, men travel to faraway stars. They have quick, easy journeys. But so far, men have been able to reach only the earth’s own moon.
    Suppose a man wanted to reach a distant star. Even if he traveled his whole life, he would have to move faster than the speed of the light. Nothing can move that fast except light itself.
    Strange things happen to an object when it moves rapidly. The object weighs more. An object moving at 86 percent of the speed of light is twice as heavy as it is at rest. A stick appears shorter. A clock runs more slowly. A man would not age so fast as he would on the earth.
    Light travels more than 186,000 miles a second, or about 11 million miles a minute. In one year, light travels six trillion miles. That great distance is called a light-year. It is used to measure distance in space.
    The star closest to our sun is Alpha Centauri. It is more than four light-years away. If one traveled at the speed of light, he could make a round trip to Alpha Centauri in nine years. But, even at that speed, he could not reach Alcaid (北斗星) in the handle of the Big Dipper. A one-way journey to Alcaid would take almost 200 years
    1.阅读理解 (4.0) 分
    In this passage the words “closest to our sun” means the star _________ .
    A、the earth we live on
    B、Alpha Centauri
    C、the Big Dipper
    D、the moon
    2.阅读理解 (4.0) 分
    A one-way journey to Alcaid would take _________ .
    A、about nine years
    B、less than four years
    C、almost 200 years
    D、less than 100 years
    3.阅读理解 (4.0) 分
    Why do we measure the distance in light-years instead of miles?
    A、Units of light-years sound better.
    B、Using light- years reduced the number of figures used.
    C、We used to measure distance in light-years long ago.
    D、We do not make mistakes when we use light-years.
    4.阅读理解 (4.0) 分
    If a stone moved at the speed of light, it _________ .
    A、would weigh twice more than it is motionless
    B、would weigh as much as it is on earth
    C、would weigh less than it is on earth
    D、would not have weight at all
    5.阅读理解 (4.0) 分
    This story is mainly about _________ .
    A、the distance between the sun and the other stars
    B、the problems of traveling to faraway stars
    C、what happens when we travel faster than the speed of light
    D、the tool we use when we go to faraway stars

    B C B A B

    Many a young person tells me he wants to be a writer.I always encourage such people,but I also explain that there's a big difference between being a writer and writing.In most cases they are dreaming of wealth and fame,n
    【英语阅读理解题目】
    Many a young person tells me he wants to be a writer.I always encourage such people,but I also explain that there's a big difference between being a writer and writing.In most cases they are dreaming of wealth and fame,not the long hours alone at a typewriter."You've got to want to write," I say to them,"not want to be a writer."
    The reality is that writing is a lonely,private and poor-paying affair.Only a few writers were kissed by fortune,however there are thousands more whose work is never rewarded.When I left a 20-year career in the U.S.Coast Guard to become a freelance writer,I had no proposals at all.What I did have was a friend who found me in my room in a New York department building.I didn't even care that it was cold and had no bathroom.I immediately bought a used typewriter and felt like a good writer.
    After a year I still hadn't got a break and began to doubt myself.It was so hard to sell a story that I hardly made enough to eat.But I knew I wanted to write.I had dreamed about it for years.I wasn't going to be one of those people who did wondering "What if".I would keep putting my dream to the test,even though it meant living with uncertainty and fear of failure.This is the Shadowland of hope,and anyone with a dream must learn to live there.
    31.The passage is meant to ____.
    A.warn young people of the hardships that a successful writer has to experience
    B.advise young people to give up their idea of becoming a professional writer
    C.show young people it's unrealistic for a writer to pursue wealth and fame
    D.encourage young people to pursue a writing career
    32.What can be concluded from the passage?
    A.Good writers often find their work interesting and rewarding
    B.Writer's success depends on luck rather than on effort
    C.Famous writers usually live in poverty and isolation
    D.The chances for a writer to become successful are small
    33.Why did the author begin to doubt himself after the first year of his writing career?
    A.Because he wasn't able to produce a single book
    B.Because he hadn't seen a change for the better
    C.Because he wasn't able to have a rest for a whole year
    D.Because he found his dream would never come true
    34.The word "people" in the sentence "...people who did wondering..." in Paragraph 3 refers to those ____.
    A.who think a lot without making a decision
    B.who regret giving up their career halfway
    C.who think too much of the positive side of life
    D.who are full of imagination even upon death
    35."Shadowland" in the last sentence refers to ___.
    A.the wonderful land one often dreams about
    B.the bright future that one is looking forward to
    C.the state of uncertainty before one's final goal is reached
    D.a word that exists only in one's imagination
    ADBBC

    本文系来自麻章区教师进修学校/麻章区职业技术学校网(nba太阳vs快船录播 www.91jjh.net)如有侵犯,请联系我们立即删除,另:本文仅代表作者个人观点,与本网站无关。其原创性以及文中陈述文字和内容未经本站证实,对本文以及其中全部或者部分内容、文字的真实性、完整性、及时性本站不作任何保证或承诺,请读者仅作参考,并请自行核实相关内容。 如要转载,请务必保留链接://www.91jjh.net/guide/list10/1771.html
      nba太阳vs快船录播   |  诚聘英才  |  关于我们  |  华师网院手机APP  |  华师各中心网站  |  华师短信通知  |  统考准考证打印 |  毕业季  |  学费汇款银行账号  |  联系华师网院老师
  • 端午假期国内游客超8900万人次 全域旅游见成效 2019-10-16
  • 蔡英文对台湾"贡献"大?台政客她爱给大家讲笑话 2019-10-16
  • 女神范的许晴坐高铁 脱下一只袜子当眼罩 2019-10-13
  • 穿上华服 你还能认出他们是那支“新铁军”吗? 2019-10-13
  • 冰岛队主帅辞职 未来不再执教国家队 2019-10-07
  • 拥有大智慧的中国古人就把“子”和“女”结合在一体,造出一个会意字“好”字。一直就用这个“好”的感觉结果去衡量其它任何生存环境中的万物万事所给人的感觉。 2019-10-07
  • iPhone搜索框原来这么强大 以前白用了iPhone搜索框原来这么强大-手机行情 2019-09-30
  • “手机党报进家庭”启动暨96166客户分端上线仪式 2019-09-30
  • 美媒称美国会要审查谷歌华为合作:中美数字冷战加剧 2019-09-23
  • 彼得·林姆伯格(Peter Limbourg) 2019-09-21
  • 罗源湾的博客—强国博客—人民网 2019-09-21
  • 特不靠谱先生言而无信,翻云覆雨小人,王八吃秤砣铁了心要与我朝为敌了。[福尔摩斯] 2019-09-19
  • 陕西国资经营公司来访省国资运营公司 2019-09-19
  • 首届上合组织国家电影节 “冷门”电影集中亮相 观众大饱眼福 2019-09-16
  • 传媒每周热闻第359期:第41次《中国互联网络发展状况统计报告》发布 新浪微博热搜下线整改 2019-09-15
  • 欢乐生肖计划在线 捕鱼达人2经典版游戏 超胜娱乐怎么下载 龙虎和的规律技巧 波音平台白菜大全 重庆时时历史开奖记录 江西时时开奖号码查询 篮球投注开户 赌博扑克牌玩三公手法 员工管理系统代码 龙虎相斗谁是赢家 趣博论坛白菜大全 高频彩计划app 超神pk10计划 玩快3赚钱吗 21点棋牌游戏官网